Welcome

"Pihak kami mengucapkan tahniah dan selamat kembali ke sekolah kepada semua murid.Selamat datang juga kepada murid tingkatan 1 .Ingatlah kata-kata ini. "Kami datang dengan harapan dan kami pulang dengan kejayaan" ."Semoga Beroleh Kejayaan Cemerlang".

KEJOHANAN MERENTAS DESA SMK KGV

Main Images: merentas_desa2020.jpg

Kejohanan Merentas Desa
Tarikh : 29hb. Januari 2020
Hari : Rabu
Masa : 8.00 pg

sheenakgv on January 29 2020 08:04:00 | 0 Comments | Print

TAKWIM PEPERIKSAAN SMK KGV 2020

Main Images: takwim_peperiksaan_smkkgv_2020.jpg

sheenakgv on January 07 2020 09:11:00 | 0 Comments | Print

PENDAFTARAN TING 1 DAN ORIENTASI TAHUN 2020

Main Images: pendaftaran.jpg

Pendaftaran Tingkatan 1 Sesi 2020
Tarikh : 1 Januari 2020 (Rabu)
Masa : 8:30-11:00 pg
Tempat : Dewan Tuanku Muhriz

sheenakgv on January 01 2020 01:09:00 | 0 Comments | Print

VAN KE-2 SMK KGV

Main Images: van_baru.jpg

Hari yang dinanti, sudah tiba.. Pagi tadi beberapa orang guru telah pergi mengambil van yang akan menjadi pengangkutan kedua sekolah setelah berjaya mengumpulkan dana yang agak besar melalui kutipan Smk KGV Cgarity Run yang berlangsung baru-baru ini.

Dengan adanya van yang baru ini, sedikit memudahkan pelajar untuk membuat aktiviti luar. Tujuan utama kenderaan ini dibeli adalah bagi memudahkan pelajar asrama berulang alik ke masjid bagi menunaikan solat Jumaat. Disamping itu ianya juga menjadi kenderaan utama sekolah bagi sebarang aktiviti luar.
Ucapan terima kasih pihak sekolah rakamkan kepada pengurusan PIBG, para ibubapa, para waris dan penderma yang sudi memberi sumbanagn dana untuk pembiayaan membeli van ini.

Terima kasih semua. Semoga sumbangan kita semua dikira sebagai ibadah dan diberkati Allah.

Pada sesi akan datang kita fikirkan bersama keperluan yang lebih penting bagi kemudahan pelajar.

sheenakgv on November 02 2019 14:13:00 | 0 Comments | Print

MAJLIS ANUGERAH KECERMELANGAN DAN HARI Q

Main Images: hariq.jpg

Selamat datang YAB Dato’ Seri Hj Aminuddin bin Harun, Menteri Besar Negeri Sembilan ke SMK KGV. Terima kasih Dato’ Seri.

Tahniah kepada semua penerima anugerah. Veni, Vidi, Vici

sheenakgv on July 09 2019 13:12:00 | 0 Comments | Print

SMK KGV SONG

Users Online

Guests Online: 1

Members Online: 0

Total Members: 6
Newest Member: Accoche

Not a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.

Announcement

Kami mengalu-alukan cadangan anda untuk penambahbaikan web ini agar lebih mesra pengguna dan berinformatif....Terima kasih.

Majlis Perasmian Speaker Corner SMK KING GEORGE V

Majlis dirasmikan oleh Tn. Hj Razib Bin Jamaludin

Trial SPM 5 NOVEMBER 2019 - 6 DISEMBER 2019. Good luck to all candidates. A is not easy but it is not impossible

kgv 10's